Hercules Reuver succesvol in halve finales turnen Leusden

Lotte Lieke Joy
Lotte Lieke Joy
Foto: Danielle Lormans

 

Dit weekend werd de halve finale Nk in Leusden geturnd door N3, 2e en 3e divisie.

Op zaterdag draaide Bo vier super strakke oefeningen. Ze werd knap 2e en plaatste zich voor de toestelfinales sprong en brug. Op vloer is ze reserve.
In de andere baan mochten Maartje, Natalia en Laure zich van de beste kant laten zien. Helaas viel Maartje een keer van de balk, met een knappe brugoefening werd ze 18e. Natalia turnde geen grote fouten en werd 14e. Ze is reserve. Laure turnde vandaag heel strak. Ze heeft zich als 5e voor de finale geplaatst en een toestelfinale vloer.

Zoë en Loes

Daarna kwam Zoë in actie. Ze was de hele wedstrijd relaxed en gefocust. Ze behaalde een prachtige 2e plaats. Hiermee mag ze naar de meerkamp finale, maar ook toestelfinale vloer en ze is reserve op balk.

Bo Laure Natalia Maartje

 

Vervolgens stond Loes gemotiveerd aan de start. Als allereerste vloer turnen is niet altijd gunstig, Loes bleef hard werken en werd knap 9e. Hiermee is ze reserve voor de meerkamp, ze heeft zich geplaatst voor de toestelfinale balk.

Larissa Kiki Sanne

 

Als laatste mochten de senioren Sanne Larissa en Kiki hun kunsten tonen. Ook bij Larissa bleek starten op vloer lastig. Ze turnde een mooie oefening, maar de jury besloot de sprongserie af te waarderen. Sanne had een vervelende val op balk, maar maakte haar oefening goed af. Kiki had wat last van een voerblessure, maar presteerde erg goed. Kiki werd 1e en gaat samen met Larissa, die 4e werd, de finale turnen. Sanne werd knap 13e. Kiki mag de toestelfinales sprong en brug turnen, op vloer is ze reserve.

Op zondag turnde Lieke een hele strakke wedstrijd en dit werd beloond met een super 2e plaats en een toestelfinale balk. Als laatste de balk en ze liet zien dat ze dit seizoen enorm gegroeid is en haar zenuwen goed de baas is.

Lotte Lieke Joy

Joy en Lotte kwamen in actie bij de junioren en het niveau was hoog. Zij wisten goede scores neer te zetten door een mooie uitstraling. Als laatste voor hun het lastigste toestel de brug, maar ze turnden de wippertjes door. Joy werd 3e en Lotte 5e.

Tekst en foto’s Danielle Lormans Hercules Reuver.

 

Cookieinstellingen