Hercules Reuver tweede plaats op NK Turnen voor teams!

Foto: Hercules Reuver

Zaterdag was de NK teams finale in Sittard. Hercules Reuver turnden mee in supplement C en Lonne turnde mee in het supplement B team van Swentibold met als prachtig resultaat beide teams zilver in hun niveau!

Altijd spannend deze finale want op ieder toestel komen 3 turnsters in actie en alle 3 de punten tellen mee. Sup C begon op vloer, Joy en Lotte begonnen strak. Kiki maakte een foutje in haar tweede serie. Dit wist Kiki super herstellen. Zonder inturnen verving ze Isabel op sprong met een mooie heel uit. Lotte en Joy lieten mooie tsuki’s zien. De afgelopen weken hebben de dames hard gewerkt aan brug, dit komt er steeds meer uit in de wedstrijden. De dames sloten af op het zenuw toestel balk en 3 goede stabiele oefeningen waardoor zij 2e wisten te worden vandaag!

Het team van Lonne begon sterk en gemotiveerd aan de wedstrijd. Dit team bestond uit turnsters van 4 verschillende verenigingen maar stond er echt als een team. Mooie stabiele oefeningen op alle toestellen. Lonne kwam in actie op vloer en sprong. Met inturnen liet Lonne een erg mooie tsuki-hoek zien in de wedstrijd ging deze iets minder. Voor dit team ook een super mooie 2de plaats. Bedankt Swentibold Sittard, Olympia Cuijck en Christoffel Venray voor de fijne samenwerking.

Cookieinstellingen